Een gezellig bedrijf met een strakke hand

Laminaatzogelegd.nl is ontstaan uit Auwers onderhoud/groep, in die tijd voor de “Crisisjaren” zich toelegde op totaal renovatie van oudere huizen, met verkoop als doel. Dit in opdracht van makelaars, particulieren en bedrijven. Hans Auwers heeft zich toen toegelegd op de renovatie van vloeren en van hieruit is Laminaatzogelegd ontstaan.

Laminaatzogelegd heeft meer dan 15 jaar ervaring met de verkoop en het monteren van harde vloeren. Wij kunnen met trots melden dat wij het totale vloer onderhoud uitvoeren voor o.a. Woningbouwcoöperatie Portaal en bouwbedrijven zoals, Lemmens hotel afbouw, bouwbedrijf Meijer en nieuwbouw ontwikkelaar Sprangersbouw. (Zie onze referenties)

Ons team, is zich bewust dat het aanschaffen van een vloer een kostbare investering is.
Het is dus onze verantwoordelijkheid dat de klant velen jaren zorgeloos kan genieten van zijn laminaatvloer.

In de afgelopen jaren hebben wij velen merken vloeren verkocht, met deze ervaringen zijn wij tot het besluit
gekomen om alleen nog het merk Quick Step te voeren.

Waarom Quick Step?

Het merk Quick Step staat voor, probleemloos, een vloer met tüv gekeurde hardheid, kleurgarantie en planken, plinten die blijven zitten op hun plek. Met daarbij het Quick step garantie-plan, is de klant verzekerd van warme voeten.
Ons voordeel hierin is, dat wij zelden klachten hebben die betrekking hebben op de kwaliteit van Quick Step, of op onze service. Met een Quick Step vloer krijgt de klant een echte vloer voor zijn geld.

Laminaatzogelegd, verkoopt Quick Step vloeren en legt elk ander type harde vloer. Met een team van zeven certificeerde parketteurs/laminaat-leggers, eigen vervoersdienst, 24 uur garantie en met Thuiswinkel.org als waarborgfonds, krijgt u als klant niet alleen een mooie vloer, maar ook zekerheid.

Het team van Laminaatzogelegd.nl kijkt ernaar uit om u tot dienst te mogen zijn.

Laminaatzogelegd.nl

wij helpen u graag, click hier voor contact, of bel ons 070-2208811

Prachtige soorten laminaat laat u leveren en leggen door Laminaatzogelegd.nl

Leggen van prachtig laminaat tegen een scherp tarief

Kiest u voor onze legservice inclusief laminaat, dan leggen wij voor u de laminaatvloer inclusief de 10db ondervloer en de houten gelamineerde plakplinten. U krijgt dit voor een vaste prijs per geleverde vierkante meter. U betaalt dus geen voorrijkosten en krijgt geen verrassingen achteraf. Met Quick-Step-laminaat krijgt u de beste kwaliteit laminaatvloeren met een garantiecertificaat.
Zo gaat uw vloer met gemak 15 jaar mee!

Laminaatzogelegd.nl is voortgekomen uit de Auwers Onderhoudsgroep

Advies van Laminaatzogelegd.nl

Bent u zich aan het oriënteren op een mooie nieuwe laminaatvloer? Laminaat Zo Gelegd kan u desgewenst adviseren welke vloer voor u het beste van toepassing zal zijn. De keuze is aan u zelf, u kunt de vloer bij ons kopen of een ander bedrijf.  Ons team van zeven certificeerde parketteurs/laminaat-leggers, leggen met plezier elke vloer. Een vloer gerealiseerd door een vakman blijft langer goed, uiteindelijk is uw tevredenheid onze sterkste drive.

Wilt u advies?
Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord.