Een ervaren laminaatbedrijf met een strakke hand

Laminaatzogelegd.nl komt voort uit Auwers Onderhoud. In de tijd voor de crisis legde deze groep zich toe op totaalrenovatie van oude huizen met verkoop als doel. De opdrachtgevers waren makelaars, particulieren en bedrijven.
Hans Auwers specialiseerde zich van hieruit in de renovatie van vloeren. Zo ontstond Laminaatzogelegd.nl.

Dit bedrijf heeft nu meer dan 15 jaar ervaring met de verkoop en het monteren van harde vloeren.
Met trots melden wij dat wij het totale vloeronderhoud uitvoeren voor Woningbouwcoöperatie Portaal, en bouwbedrijven
als Lemmens Afbouw, bouwbedrijf Meijer en nieuwbouwontwikkelaar Sprangersbouw. Lees ook onze referenties

Quick-Step

Het merk Quick-Step levert een TÜV-gekeurde vloer met veel hardheid, kleurgarantie en planken en plinten die blijven zitten op hun plek. Probleemloos. Het Quick-Step-garantieplan verzekert de klant van warme voeten. Wij ontvangen zelden klachten over deze vloeren. Met een Quick-Step-vloer krijgt de klant een scherpgeprijsde, mooie en duurzame vloer met de juiste eigenschappen voor uw toepassing. Laminaatzogelegd.nl verkoopt dit merk en legt ook alle andere soorten.

Aanbieding laminaat inclusief leggen

Leggen van prachtig laminaat in en om Den Haag

Laminaatzogelegd.nl legt voor particulieren en bedrijven prachtige laminaatvloeren. Ook voor schuine of ronde vloerranden schakelt u ons gemakkelijk in. Wij leveren niet alleen standaard laminaat, maar
leggen ook houten vloeren, tegel-laminaat, laminaat op vloerluiken en andere specialistische klussen. Dit doen we met veel plezier.

Bekijk onze types laminaat

Advies van Laminaatzogelegd.nl

Bent u zich aan het oriënteren op een mooie, nieuwe laminaatvloer? Laminaatzogelegd.nl kan u desgewenst adviseren welke vloer voor u het beste van toepassing zal zijn. Maakt u bij ons een keuze, dan leggen wij uw nieuwe vloer graag voor u. Ook plinten en dorpels leggen we vakkundig in. Een vloer gerealiseerd door een vakman blijft langer intact. En uiteindelijk is uw tevredenheid onze sterkste drive.

Wilt u advies?

Neem direct contact op

Een dag uit het leven van laminaatzogelegd.nl.