De service van laminaat inclusief leggen in de gehele Randstad

Kiest u voor onze legservice inclusief laminaat, dan leggen wij voor u de laminaatvloer inclusief de 10db ondervloer en de houten gelamineerde plakplinten. U krijgt dit voor een vaste prijs per geleverde vierkante meter. U betaalt dus geen voorrijkosten en krijgt geen verrassingen achteraf. Met Quick-Step-laminaat krijgt u de beste kwaliteit laminaatvloeren met een garantiecertificaat.
Zo gaat uw vloer met gemak 15 jaar mee!

Prachtige soorten laminaat laat u leveren en leggen door Laminaatzogelegd.nl

Zoek uw favoriete Quick-Step-vloer uit en laat hem leggen

Quickstep is een elegante dans uit de twintiger jaren. Het laminaat geeft u dan ook een heerlijk licht gevoel, alsof u zich elke dag op de dansvloer bevindt. Bij Laminaatzogelegd.nl heeft u de keuze uit vele series Quick-Step-laminaat.

Als u kiest voor een Quick Step laminaatvloer, dan kiest u voor het beste merk laminaat.
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

uw zelf ingekochte laminaat laten leggen (klik her)

Klik op de serie en bekijk de beschikbare varianten
Prijs/m2 inclusief:
✓ Laminaat      ✓ ondervloer 10db      ✓ plinten en legservice

13 soorten Quick-Step van hoge kwaliteit, gelegd door Laminaatzogelegd.nl

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laminaatzogelegd, verkoopt Quick Step vloeren en legt elk ander type harde vloer. Met een team van zeven certificeerde parketteurs/laminaat-leggers, eigen vervoersdienst, 24 uur garantie en met Thuiswinkel.org als waarborgfonds, krijgt u als klant niet alleen een mooie vloer, maar ook zekerheid.

Het laminaat bezichtigen in onze showroom? Maak dan een afspraak, wij staan maandag t/m vrijdag van 9.00 t/m 16.00 uur voor u klaar. Het is ook mogelijk dat wij met de laminaatstalen bij u thuis langs komen, dit kan ook in de avond uren.