De service van laminaat inclusief leggen in geheel Nederland

Kiest u voor onze legservice inclusief laminaat, dan leggen wij voor u de laminaatvloer inclusief de 10db ondervloer en de houten gelamineerde plakplinten. U krijgt dit voor een vaste prijs per geleverde vierkante meter. Overgebleven laminaat nemen wij retour, u betaald geen voorrijkosten en krijgt geen verrassingen achteraf. Met Quick-Step-laminaat krijgt u de beste kwaliteit laminaatvloer, met een garantiecertificaat. Zo gaat uw vloer met gemak 15 jaar mee!

Prachtige soorten laminaat laat u leveren en leggen door Laminaatzogelegd.nl

Perfecte installatie door onze gecertificeerde laminaat-leggers legservice

Laminaatzogelegd.nl beschikt over een professioneel team van gecertificeerde parketteurs: Met onze gecertificeerde laminaat-leggers. Kiest u er voor om uw vloer te laten leggen, dan hoeft u zich helemaal nergens meer zorgen om te maken. Wij zorgen dat uw vloer perfect gelegd wordt zoals het hoort. Daarbij ontvangt u ook twee jaar leggarantie op uw vloer wanneer deze door ons team is geplaatst. Treedt er binnen twee jaar toch een oneffenheid op? Dan lossen wij dat kosteloos voor u op.

 

Alle varianten ondervloer mogelijk, kiest u voor 8db ondervloer €1 korting per m2

Klik op de serie en bekijk de beschikbare varianten
Prijs/m2 inclusief:
✓ Laminaat      ✓ ondervloer 10db      ✓ plinten en legservice
✓ Inclusief BTW

13 soorten Quick-Step van hoge kwaliteit, gelegd door Laminaatzogelegd.nl

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laminaatzogelegd, verkoopt Quick Step vloeren en legt elk ander type harde vloer. Met een team van zeven certificeerde parketteurs/laminaat-leggers, eigen vervoersdienst, 24 uur garantie en met Thuiswinkel.org als waarborgfonds, krijgt u als klant niet alleen een mooie vloer, maar ook zekerheid.

Het laminaat bezichtigen in onze showroom? Maak dan een afspraak, wij staan maandag t/m vrijdag van 9.00 t/m 16.00 uur voor u klaar. Het is ook mogelijk dat wij met de laminaatstalen bij u thuis langs komen, dit kan ook in de avond uren.